buzztard.ro
E-MAIL
PAROLA
CONT NOU?
 
 
 

Magazinul Time Out: Buzztard - pentru copii şi pentru copilul din tine

3 martie 2011

 

Cred că deja nu mai e un mister pentru nimeni, cât îmi plac mie bijuteriile, toate, de la brăţări la inele şi coliere aspiraţionale, adică nu îmi permit nici peste o sută de ani să le iau. Şi aşa că mă întreb, copiii nu merită şi ei bijuterii şi accesorii frumoase?

 


Adică nu mai vreau să văd fetiţe cu brăţări de plastic, cu abţibilduri lipite pe ele, pe post de bijuterii. Plasticul roz nu este cool, aşa că o să parafrazez o strigătură de prin pieţele bucureştene: "Nu daţi banii pe prostii, luaţi biju-uri la copii!". Buzztard înseamnă Irina şi Alexandra, prietene şi mai ales mame, care şi-au dat seama că dacă vor să îşi accesorizeze copiii, nu prea au cu ce şi de unde. Bijuteriile şi accesoriile create de ele sunt gândite să fie potrivite pentru copii şi să poată fi purtate de fetiţe şi băieţi de la 0 la 14 ani în condiţii de siguranţă. My Precious Buzztard este proiectul principal Buzztard şi înseamnă bijuterii şi accesorii pentru copii.

Bijuteriile sunt din pietre naturale, preţioase, argint, aur împărţite în modelele din colecţie în serie mică şi cele "custom made". Bijuteriile "custom made" pot fi modele speciale, gravate sau care au în compoziţie un anume obiect precum suzetă, nasturi de la primul pulovăr. Printre accesoriile pentru copii am remarcat primul portofel care se poate accesoriza cu lanţ de chei la pantaloni. Lanţul de chei, denumit şi "responsability chain", are şi o parte educativă prin faptul că îi poţi ataşa cheia de la puşculiţă sau un portofel special în care să îşi ţină economiile.

Printre brăţările pentru fetiţe, vedete sunt brăţara de diamante brute cu turmaline, brăţări asortate mamă şi fiică, şi cea de şnur cu bănuţ gravat, pe spatele căruia se poate scrie adresa, grupa de sânge sau orice alt mesaj. De fapt toate sunt foarte frumoase şi când le vezi te gândeşti că vrei şi tu să le porţi. Thea LaMenthe este o altă linie de bijuterii creată pe platforma Buzztard de către Irina Enea şi Irina Marinescu. Bijuterii din aur cu pietre preţioase şi un design care spune o poveste. Prima bijuterie Thea LaMenthe este o brăţară compusă dintr-un inel de aur cu briliant şi care se prinde cu un şnur împletit. Este "Engagement Bracelet" şi spunea povestea ursitoarelor şi a destinului. Poate fi purtată în loc de inel de logodnă sau pur şi simplu pentru că eşti în căutarea jumătăţii tale sau ai găsit-o deja.

Preţ Thea LaMenthe (Engagement Bracelet) Ð 840 lei, disponibilă la Iqonique Bijuteriile şi accesoriile My Precious Buzztard au preţuri între 12 şi 200 lei.

Str. Academiei nr. 9 Iqonique Class Studio, aleea Alexandru nr.7


21.Mar.2011        Sursa: TimeOut
Nume:*
E-mail*:
Telefonul:
Mesaj*:
Reload Image
Te rugam sa introduci mai jos codul din imaginea alaturata (e ok sa folosesti si litere mici).
Daca scrisul nu este lizibil, poti genera alt cod aici

Nota: Campurile marcate cu * sunt obligatorii


 
 
CAUTA PRODUS
 
Newsletter   NEWSLETTER
NUME  
E-MAIL   
 
GHIDUL CUMPARATORULUI

* toate preturile afisate pe site includ TVA 19%

* pentru comenzi mai mari de 500 lei transportul este gratuit atat in Bucuresti, cat si in tara

* cu un telefon in prealabil, poti ridica gratuit produsele de la noi

* nu uita sa mentionezi la Observatii intervalul orar in care putem sa-ti livram coletul

* daca ai nevoie de mai multe informatii referitoare la comenzi, transport, livrare, plata, click aici
 

 
Facebook FACEBOOK
Yahoo

PUTETI COMANDA SI LA
BUZZUS@BUZZTARD.RO
0722 673 550 (IRINA)
0723 546 387 (ALEXANDRA)
   
designed by Vero      powered by Gobie Studio